Pedro Pons encapçalarà novament la llista del PP de Ferreries a l’Ajuntament el maig del 2023 "Tot el poble sap que l'Ajuntament necessita un canvi de rumb urgentment"

Pedro Pons, actual portaveu del PP a l’Ajuntament de Ferreries i president de la Junta Local del Partit Popular a la localitat, repetirà com a cap de llista a les properes eleccions municipals el maig de 2023, segons ha acordat aquesta setmana per unanimitat la Junta Local del partit a Ferreries.

De 47 anys, dissenyador industrial de formació i actualment treballant en la gestió de la venda on-line i Atenció al Client a Mascaró, fa 11 anys que forma part activa de la política local de Ferreries. Els tres primers com a integrant de l’equip de govern de Manolo Monerris, i els últims vuit a l’oposició, ja com a portaveu del grup a l’actual legislatura. “Estic en això gràcies a l’enyorat Manolo Monerris, amb qui em vaig iniciar en la política local i qui va despertar la vocació de servei al municipi que m’ha portat fins aquí”, ha declarat Pons.

“L´Ajuntament de Ferreries necessita un canvi de rumb urgentment, i això és una sensació que crec que ja és generalitzada per a tota la gent de Ferreries, independentment de la tendència política de cada persona”.

Pedro Pons afirma que aquesta legislatura el poble no ha avançat res a causa de la falta d’acció per part de l’equip de govern, format per l’Entesa i el PSOE. “Tots dos partits són responsables de la hibernació de la vida municipal que portem patint aquests darrers anys. No serveix absolutament de res tenir una situació financera sanejada i un muntant per a inversions molt elevat si això després no es tradueix en millores per al poble. La gent paga impostos per tenir un poble net, uns serveis adequats i noves infraestructures, i gairebé res, per no dir res, això està succeint a Ferreries”.

“La nostra proposta parteix de la base d’un grup de persones en què hi haurà cares noves, amb capacitats més que demostrades, propostes molt interessants i moltes ganes de treballar per tornar Ferreries al lloc que es mereix”, ha declarat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.