La Fundació Torre Saura col·laborarà amb Càritas Menorca donant suport als projectes d’inclusió, economia social El conveni contempla el nou projecte de restauració  Ca n’Aguedet d'Es Mercadal.

La Fundació Torre Saura signa un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Menorca amb la finalitat de donar suport als projectes d’inclusió, economia social de Ciutadella i amb al nou projecte de restauració  Ca n’Aguedet d’Es Mercadal.

La Fundación Torre-Saura amb el seu caràcter benèfic, té com a objectiu atendre a persones amb necessitats a l’Illa de Menorca que no disposen de recursos econòmics, i les seves famílies, sota aquest conveni la Fundació Torre-Saura aporta 65.000€ anuals durant tres anys a l’entitat diocesana.

Els projectes i programes als quals Càritas destinarà aquesta col·laboració són, ajudes familiars i d’habitatge digne a Ciutadella, beques pels tallers de formació laboral Mestral Ciutadella i suport als contractes d’inserció en l’empresa d’inserció de Càritas a Ciutadella i Es Mercadal.

A la signatura del conveni han participat, Blanca de Olivar membre del patronat de la Fundació Torre – Saura iGuillem Pons Olives, director de Càritas Menorca i han estat presents la resta de membres del equip directiu de l’entitat.

Renovació dels convenis amb els centres d’educació
Nostra Senyora de la Consolació i Sant Francesc de Sales, de Ciutadella

El pare Jordi Clua, salesià i titular del centre Sant Francesc de Sales, i la germana Cristina Martí, religiosa de la Consolació i titular del centre, han renovat el conveni signat amb la Fundació al 2020, pel qual s’ajudarà a sufragar costos d’equipaments informàtics i, en el cas de La Consolació, també uniformes escolars.

“El fort impacte de la pandèmia sobre les condicions de vida i la creixent situació d’incertesa generada a inicis de 2022 per la guerra a Ucraïna amb l’evolució dels costos energètics i les xifres d’inflació observades en els últims mesos provoca gran risc d’enquistament o cronificació de les situacions d’exclusió de les famílies acompanyades per Càritas, agraïts per aquesta iniciativa que ajudarà a pal·liar les dificultats d’aquestes famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.