Pasta Reial de Can Salort

Elaboració: Dins un morter gros de marbre blanc picarem 250 g d’ametlles pelades i seques, 250 g de sucre, i poc a poc hi posarem dos blancs d’ou sense deixar de batre per tal que l’oli que amollen les ametlles no amargui.

Hi afegim vainilla en pols i un poc de ratlladura de pell de llimona. Ho ben mesclam.

Una vegada aconseguida la pasta reial, formarem diferents figuretes damunt un paper blanc gruixat apte per enfornar. Ho posam damunt una llauna i enfornam a foc dolç. No s’ha d’obrir per res de res el forn en els primers 10 minuts.

Les figuretes de pastarral no han d’agafar massa color i tampoc les hem de separar del paper blanc fins que estiguin fredes, sinó es rompran.

Quan estan fredes i abans de separar-les del paper blanc, els hi posarem al damunt la glaça, que ha de ser de diferents colors i també confits de plata petits per adornar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.