Actes 8 Març

Ratificat l’acord de la mesa sectorial de Sanitat per ampliar la carrera professional al personal temporal del Servei de Salut Aquests treballadors passaran a cobrar del 25 al 100 % de la carrera professional

El Consell de Govern ha ratificat l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat, aprovat el passat 18 de novembre de 2022, en què s’amplia la carrera professional al personal temporal del Servei de Salut. Aquesta ampliació suposa el reconeixement amb efecte retroactiu de dos anys (a partir del dia 1 de gener de 2021) del pagament del 100 % de la carrera professional (que fins ara era del 25 %) al personal estatutari temporal del Servei de Salut. La mesura beneficiarà aproximadament 2.000 professionals i tindrà un cost de 4,5 milions d’euros.

Aquest Acord modifica l’anterior Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 17 de març de 2016 pel qual s’aprova el Text consolidat dels acords sobre el sistema de promoció, desenvolupament i carrera professional del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears. Així, amb la ratificació d’aquest Acord, a partir del dia 1 de gener de 2021, al personal temporal se li aplicaran, sense distinció, els mateixos efectes econòmics que al personal fix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.