Feijóo demana al govern espanyol que ampliï la rebaixa de l’IVA a la carn, el peix i les conserves El líder del PP planteja que la bonificació del carburant inclogui classes "mitjanes i més modestes"

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat al govern espanyol que ampliï la rebaixa de l’IVA a la carn, el peix i les conserves. Per a Feijóo, “no té sentit” deixar aquests productes fora i ho ha atribuït a “l’afany recaptatori” de l’executiu espanyol. En unes declaracions des de Mercamadrid difoses pel PP aquest dimecres al matí, el líder de l’oposició ha criticat que la rebaixa es faci després de Nadal, època en què les famílies tenen “més despesa”. Tanmateix, Feijóo ha opinat que la mesura de rebaixar l’IVA dels aliments és “correcta” i ha assegurat que el govern espanyol l’ha “copiat” del PP.

Feijóo també ha reclamat que la bonificació del carburant inclogui classes “mitjanes i més modestes” i ha argumentat que és de “sentit comú” que també es puguin beneficiar del descompte de 20 cèntims per litre de benzina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.