Els Reis d’Orient arribaran el dia 5 a les 18.00 hores al Port de Maó Recorreran tots els barris del municipi i tiraran 600 quilos de caramels sense gluten

 

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa per explicar els detalls i el dispositiu de la cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que arribaran en vaixell al Port de Maó el dia 5 de gener a les 18.00 hores.

Pel què fa l’itinerari, es mantindrà la ruta que es va realitzar durant els dos anys de pandèmia, la qual cobreix quasi la totalitat dels barris del municipi, un recorregut en el qual es repartiran fins a 600 quilos de caramels sense gluten.

Sobre les 20.00 hores, aproximadament, els Reis d’Orient arribaran a l’Ajuntament de Maó, on seran rebuts per la Corporació Municipal i se’ls entregaran les claus de la ciutat per poder repartir els regals a totes les cases.

Una cavalcada formada per 10 carrosses, cavalls, gegants i la Banda de Maó

La cavalcada, formada per 10 carrosses, comptarà amb la participació de la Banda de Música de Maó, els Geganters de Llucmaçanes, una vintena de cavalls del grup de Cavallers de Maó, el Club de Patinatge UD Maó, l’APIMA del Col·legi Sant Josep, així com Salvament Marítim, Central de Autocares i els Bombers de Maó. Pel què fa la Banda de Maó i els Reis Gegants s’incorporaran a l’últim tram del recorregut, des de l’Esplanada fins a l’Ajuntament.

Enguany, Ses Majestats recuperaran també la visita a l’Hospital Mateu Orfila i al Geriàtric Municipal.

Per tal de garantir la seguretat de l’esdeveniment, es compta amb la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil i de Clínic Balear. A més d’altres administracions col·laboradores com són Autoritat Portuària de Balears, l’Estació Naval de Maó i Capitania Marítima.

Els horaris aproximats del recorregut de la cavalcada són els següents:

18.45 hores Tanques del Carme
19.00 hores Moli des Pla
19.30 hores Av. Menorca, Vives Llull
19.45 hores Carrers del centre
20.00 Ajuntament de Maó

Quant a Sant Climent, els Reis Mags arribaran el dia 5 acompanyats dels Reis Gegants de la Colla de Geganters de Maó; i a Llucmaçanes, els Ses Majestats recorreran les cases dia 6 matí.

Tal i com es va fent en els darrers anys, les carrosses es comparteixen amb l’Ajuntament de Sant Lluís, on la comparsa sortirà el dia 6 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.