Actes 8 Març

L’IBAVI obre la licitació per construir 35 allotjaments dotacionals a Es Castell L’import del contracte és de 7,4 milions d’euros

L’Institut Balear de l’Habitatge ha obert el procés de licitació per a la construcció de 35 allotjaments dotacionals al carrer Pintor Vives, número 1, d’Es Castell, Menorca.

El contracte, publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, surt a licitació per un import base de 7.457.408,64 euros, impostos inclosos. El termini d’execució és de 20 mesos. I les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 30 de gener de 2023, a les 14 hores.

Entre els criteris d’adjudicació que es valoraran, més enllà de l’oferta econòmica, també hi ha altres aspectes com l’ampliació del termini de garantia de l’obra; el compromís d’incrementar el percentatge de reciclatge de residus per damunt de l’indicat en la fitxa del projecte; el compromís de realizar una aportació a projectes d’interès social vinculats a l’objecte del contracte; així com experiència en construcció eficient energèticament o construïda amb materials de baixa petjada de carboni, entre d’altres.

La promoció de 35 allotjaments dotacionals a Es Castell va ser una de les tres promocions, juntament amb els 60 habitatges de protecció pública d’Isidor Macabich d’Eivissa i els 17 habitatges dotacionals a Sant Ferran, Formentera, per les quals varen competir més de 125 propostes en el darrer concurs d’idees de l’IBAVI per a projectes arquitectònics, que va comptar amb el prestigiós arquitecte britànic Stephen Bates (Sergison – Bates Architects) com a membre del jurat. En aquest cas, el guanyador de la promoció de 35 dotacionals a Es Castell va ser el projecte “Esclat des Clot”, d’Oriol Valls Guinovart i Izaskun González Barredo.

La d’Es Castell és una de les cinc promocions d’habitatge públic que la Conselleria de Mobilitat i Habitatge finançarà a Menorca a través dels pressupostos de 2023 de l’IBAVI, juntament amb les 14 HPP de Maó al carrer Roca i Vinent, les 9 HPP d’Es Migjorn, les 11 HPP a Sant Lluís i les 35 HPP a Alaior. En total, la inversió prevista és de 11.432.954 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.