Actes 8 Març

Setmanari El Iris del 29 de novembre de 1947

Degà de la prensa escrita de l'Illa

El Setmanari El Iris del 29 de novembre de 1947 a la portada es publicaven els següents temes: L’editorial parlava del cas de la ONU i el cas espanyol, on de manera subtil es tractava el bloqueig internacional imposat a Espanya des de la nova Europa pel fet de ser una dictadura fascista. Es seguia parlant de la celebració de la Santa Missió a Ciutadella i dels concerts de música organitzats al Col·legi Salesià. També es parlava de la bona acollida i participació a la festa del pedal, organitzada pel CD Minerva, que era com es deia per imposició de l’Estat, el que havia estat el Casino 17 de Gener. Es tancava la portada parlant de la festa de presentació de la Companyia de Maria.

Es parlava del concert en honor a Santa Cecília que havia organitzat l’Escola Municipal de Música de Ciutadella, que dirigia mestre Llorenç Galmès.

La parròquia de Sant Francesc tenia el seu nou Via Crucis, amb les 14 estacions elaborades amb relleus imitació marfil i marc de fusta.

S’anunciava pel primer de desembre la inauguració de la nova sucursal del Crèdit Balear. Per tal motiu es trobava de feina a Ciutadella el seu director general, Josep Espina. El Crèdit Balear havia absorbit el Banc Comercial de Ciutadella.

La Cambra de Comerç de Menorca, presidida pel senyor Codina, havia fet gestions a Madrid per aconseguir la construcció d’un camp d’aviació a l’illa.

El Minerva guanyava 2-1 al Alaior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.