Actes 8 Març

Setmanari El Iris del 6 de desembre de 1947

Degà de la prensa escrita de l'Illa

El Setmanari El Iris del 6 de desembre de 1947 a la portada es publicaven els següents temes: L’editorial parlava de la tasca dels salesians en el foment de l’ensenyança musical a Ciutadella, no sols amb els cicles de concerts sinó també amb la formació dels alumnes de l’escola de música i la banda. També es tornava a parlar de la Santa Missió, i tancaven la primera pàgina temes de caràcter militar com els homenatges i festivitats de Santa Bàrbara i La Inmaculada, patrones dels artillers i del cos d’infanteria, la creu de l’ordre de Cisneros al delegat a Menorca del Moviment, Manuel Paredes.

El gremi de la metal·lúrgia celebrava la festivitat del seu patró, Sant Eloi, amb una missa a Sant Francesc i un partit de futbol al pati de Santa Clara. Totes les fàbriques de gremi del metall van fer festa.

El 4 de desembre era batiat a Sant Francesc pel senyor Jaume Gener Campins, el fillet Juan Enrique Bagur Moll, primogènit dels esposos Rafel Bagur Moll i Mercedes Pardo España.

Pere Arnaiz escrivia un article sobre les seves vivències a la llavonces denominada Guinea Espanyola.

La contraportada era ocupada per la “Pàgina Menorquina” que escrivia el doctor Pere Hernàndez Sastre, que parlava de la figura de Pere Sanxo i Olives, i del topònim de Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.