Tóbal Pons tornarà a ser el candidat del Partit Popular a l’Ajuntament des Mercadal i Fornells Jessica Hidalgo l'acompanyarà com a número 2 de la candidatura i Carlos Rotger, com a número 3

El 2 de gener del 2023 es va celebrar la junta extraordinària del PP des Mercadal i Fornells per triar el candidat a l’alcaldia del municipi, sortint reelegit com a candidat Tóbal Pons, actual president de la junta local i portaveu popular a l’Ajuntament des Mercadal i Fornells.

El candidat ha reafirmat la unió interna del partit en ratificar la seva candidatura i ha expressat el seu “compromís, il·lusió i forces” per encapçalar la llista popular. A la candidatura l’acompanyarà Jessica Hidalgo com a número 2 i Carlos Rotger com a representant de Fornells.

Pons, de 25 anys, amb estudis superiors d’Administració i Finances, treballa actualment al Patronat Municipal de l’Hospital de Ciutadella. El candidat comparteix l’opinió generalitzada sobre la necessitat de canvi al municipi després d’anys de mandat socialista caracteritzat per pujades d’impostos, projectes inacabats, inseguretat sense policies suficients i sense haver defensat Fornells davant de Ports de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.