2023, un any de canvis

L’any que acabam d’encetar és un any que començam amb nous canvis en el si de Setmanaris i Revistes SL i, també, al Setmanari El Iris on estrenam nova maqueta, amb una nova imatge més actual i moderna, gràcies a la feina en equip que ha liderat la periodista Miriam Triay, que de segur us serà més atractiva i més bona de llegir.

També hi ha petits canvis en l’estructura de la redacció. Silve Pons, fins ara gerent de Setmanaris i Revistes, continuarà en l’accionariat però treballarà al món de la ràdio, una de les seves passions, on de dilluns a divendres el podreu seguir als Matins d’IB3, al que desitjam molts, molts d’èxits en aquest nou camí.

L’equip de redacció es veurà reforçat amb una major presencia d’Itziar Lecea, nova Cap de Redacció del Setmanari El Iris i directora de la revista NUA, i de Llorenç Allès, que passarà a dirigir la revista DFerreries i també el seu digital dferreries.com.

Bep Al·lès continuarà com editor de les publicacions del Grup Setmanaris i Revistes i també en la direcció del Setmanari El Iris, la revista Foodies on Menorca i dels digitals eliris.cat i foodiesonmenorca.com.

També volem aprofitar aquest primer nombre del 2023 per agrair el suport dels subscriptors, dels anunciants i col·laboradors que setmana a setmana fan possible que el Setmanari El Iris sigui una realitat i enguany puguem celebrar els 110 anys de la nostra capçalera i els 80 anys com a setmanari d’informació i cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca