Els Reis Mags arribaran demà a Alaior

GettyImages

Demà, 5 de gener, com és costum, els Reis Mags d’Orient arribaran a Alaior després d’un llarg viatge per visitar a tots els fillets i filletes del municipi.

La seva arribada està prevista per les 19 h al carrer Menorca, des d’on sortirà la cavalcada per recórrer els principals carrers del centre, acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors.

El recorregut serà: avinguda de la Verge del Toro, carrer de Sant Joan Baptista, es Banyer, es Forn, sa Plaça, carrer Nou, carrer des Ramal, Miguel de Cervantes, carrer Comerç, avinguda del Pare Huguet, Ruiz i Pablo, Miguel de Cervantes, carrer des Ramal, carrer Nou i sa Plaça.

A continuació, tindrà lloc l’adoració dels Reis a l’església de Santa Eulàlia i, en acabar, visitaran l’Ajuntament, on seran rebuts pel batle i la resta de Corporació Municipal, i des d’on saludaran la població. Després repartiran globus a la Sala d’Activitats Ciutadanes.

Els Reis s’han mostrat molt contents de visitar el municipi d’Alaior per dur tota la seva màgia i alegria, i de poder tornar a la normalitat de la celebració d’aquest acte. «Ara feia tres anys que no saludàvem al poble d’Alaior des de la balconada de l’Ajuntament, per respectar les normes de seguretat sanitàries que hi va haver en cada moment. Aquest any tornarem a sortir a la balconada de les Cases Consistorials i no podem estar més emocionats», han destacat Ses Majestats.

El dia 6 a partir de les 10 h, els Reis visitaran a les persones malaltes del poble, i després partiran cap a Cala en Porter, on tancaran la seva visita a Alaior saludant els fillets de la urbanització, a partir de les 13 h a la plaça Gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.