Obert el termini d’inscripció per a la desfilada de carrosses del carnaval 2023 a Ciutadella Les persones interessades es podran inscriure fins al dia 27 de gener

El passat dia 28 de desembre es van aprovar les bases per a la rua de carnaval 2023, que aquest any tornarà a ser temàtic. El tema escollit és el de “Dibuixos animats”.

Les persones interessades es podran inscriure fins al dia 27 de gener a les 14 h. Només hauran de lliurar el full d’inscripció complimentat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de l’Ajuntament de Ciutadella.

Posteriorment, l’Ajuntament de Ciutadella convocarà a tots els inscrits a una reunió uns dies abans de la desfilada per tal de concretar els detalls i l’ordre de la desfilada. A aquesta reunió serà obligatòria la presència d’almenys un representant de cada un dels grups o individus inscrits.

Tots els participants rebran un obsequi de participació, i una vegada finalitzada la rua, es farà una entrega de premis econòmics en la que es repartiran tres premis entre els participants en la categoria de carrossa o comparsa i tres més entre els participants en la categoria individual o parella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.