Els impactes del canvi climàtic El Cercle d’Economia de Menorca enceta la seva agenda de trobades  d’aquest 2023 amb Fernando Valladares, investigador del CSIC

El Cercle d’Economia de Menorca encetarà la seva agenda de trobades d’aquest 2023 amb una reunió amb el biòleg Fernando Valladares, investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i professor associat a la Universitat Rey Juan Carlos I de Madrid. Valladares és avui dia un dels majors divulgadors sobre la crisis ambiental amb nombroses investigacions sobre els impactes del canvi climàtic.

Tal i com va manifestar el Cercle en la seva darrera nota d’opinió sobre la COP27, la qüestió climàtica serà una de les seves prioritats a tractar durant l’any i per això s’ha decidit portar a terme aquesta trobada que tindrà lloc el proper dimarts 10 de gener en format on-line i està reservada només a socis de l’entitat.

Posteriorment serà penjada al seu canal youtube perquè pugui ser compartida amb qui tingui interès.

 

Fernando Valladares és doctor en biologia, investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques i professor associat a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. És un científic altament citat, amb nombroses investigacions sobre el paper de la biodiversitat i els impactes del canvi climàtic i de l’activitat humana als ecosistemes. Al 2021 va rebre el Premi Jaume I a la categoria de Protecció del Medi Ambient i el Premi de Comunicació Ambiental de la Fundació BBVA. La seva preocupació per la crisi ambiental l’ha empès a divulgar activament sobre la crisi ambiental a diversos mitjans de comunicació i al seu canal de La Salut de la Humanitat a les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.