Actes 8 Març

Setmanari El Iris del 13 de desembre de 1947

El Setmanari El Iris del 13 de desembre de 1947 a la portada es publicaven els següents temes: L’editorial parlava de la germanor entre Espanya i Argentina. Els actes finals de la Santa Missió van revestir, segons la crònica d’El Iris, caràcter apoteòsic. El cos d’Infanteria havia celebrat la seva patrona, la Inmaculada Concepció. Recordar que en aquells anys a Ciutadella estava actiu en quarter d’infanteria de Dalt sa Quintana. El comandant d’infanteria Joan Tous Sanxo era nomenat comandant militar del segon batalló d’infanteria amb plaça a Ciutadella. Es recaptaven les donacions per als diners de nous per als residents a l’Hospital Municipal. Es feia públic el jurat dels certamen literari del 8 de febrer de 1948.

Es presentaven les representacions del sarsuela que s’havien de celebrar al Teatre del Cercle Artístic al llarg de la temporada de Nadal: “Don Gil de Alcalá”, “Doña Francisquita”, “La Tempestad”, “La Tabernera del Puerto” i “La Dogaresa” entre altres.

El 18 de novembre naixia el primogènit del matrimoni format per Joan León Triay i Josepa Vivó Squella, al que se li va posar el nom d’Adolfo, Alfonso, Juan, Máximo. Van ser els seus padrins els seus avis Alfonso Vivó Triay i Maria Triay Goñalons.

A la contraportada es publicava la pàgina “Del cor del poble”, en llengua catalana, i que coordinava l’apotecari Gabriel Martí Bella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.