Setmanari El Iris del 20 de desembre de 1947

Degà de la prensa escrita de l'Illa

El Setmanari El Iris del 20 de desembre de 1947 a la portada es publicaven els següents temes: L’editorial parlava de la “Grossa de Nadal” i de la davallada de venda de dècims i participacions a Ciutadella, mentres que s’havia incrementat a la resta de poblacions de l’illa. Educació i Descans preparava els campionats d’escacs i ping-pong. L’Escola Municipal de Música, organitzava un acte públic per a entregar els diplomes a les alumnes que havien optat al premi convocat per al curs 1946-47.

S’anunciava per al 31 de desembre el debut d’una gran companyia lírica al Cercle Artístic, dirigida pel veterà actor Alfonso Hernández.

La brigada municipal d’obres havia iniciat millores al paviment del carrer Josep Maria Quadrado (Ses Voltes) en el tram comprès entre la “Tertúlia Quadrado” i la sucursal de la Impremta Al·lès.

Per la proximitat de les festes de Nadal a Ciutadella s’havien muntat diferents betlems, tant per part de particulars com d’associacions i parròquies i que eren molt visitats el cap de setmana.

Havien arribat, també a Ciutadella i amb motiu de les festes de Nadal, els estudiants que cursaven els seus estudis fora de l’illa.

El dia 6 de desembre era batiada la filleta Juana Mari Anglada Capella, filla de Pere Anglada Caymaris i Joana Capella Allès. El dia 8 rebia les aigües baptismals la filleta Magdalena Marroquín Camps, filla d’Enrique i Catalina. Van ser els padrins, l’avi Gabriel Camps i l’àvia paterna Magdalena Saurina.

El porter de futbol Joan Bagur trionfava al Real Unión d’Irún.

El temps de la darrera setmana havia estat extremament destemperat amb pluges abundants, vents forts i tempestes. S’havien suspès les connexions marítimes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.