Intercanvi marítim Ciutadella-Catalunya, amb Es Nàutic

Aquests passats dies els navegants de la secció de Creuers del Club Nàutic Ciutadella han col·laborat a un programa esportiu organitzat entre l’Institut Josep Maria Quadrado de Ciutadella i l’institut del Pont de Suert, de Catalunya. L’objectiu és que alumnes de terres catalanes venguin a fer activitats nàutiques i que a mode d’intercanvi alumnes de Ciutadella vagin a fer activitats esportives de muntanya organitzades per l’institut català.

En aquesta ocasió han participat un total de set velers del Club Nàutic Ciutadella que han duit els alumnes a fer una sortida per la badia de Ciutadella i Pont d’en Gil, on han pogut disfrutar d’un gran dia i han après algunes nocions bàsiques de navegació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.