Setmanari El Iris del 3 de gener de 1948

Plaça de la Catedral un fosquet de juliol de 2022. Foto: Bep Al·lès©

El Setmanari El Iris del 3 de gener de 1948 portava el número 235 i el seu cost era de 50 cèntims de pesseta. A l’editorial es parlava de l’arribada dels Reis d’Orient a Ciutadella, com també era una de les notícies de portada, on també es parlava de representació de la sarsuela “Luisa Fernanda” al Teatre del Cercle Artístic el dia 31 de desembre. Agustí Liz, enllaç sindical del ram de la pell assistia a un curs de capacitació social i en parlava del mateix. Tancava els temes de portada un article titulat “Què passa a Rússia?”

El 28 de desembre moria a Ciutadella, donya Dolores Magarola, comtessa viuda de Torre Saura.

El 29 de desembre es casaven al palau Olivar Despujol, “Davant l’Església”, els joves Eugènia d’Olivar Despujol i Vicent Simó Fuster, pèrit agrícola. Va beneir la cerimònia el Bisbe de Menorca, Bartomeu Pascual i en van ser els padrins Carlos d’Olivar, pare de la núvia i Maria Teresa Fuster de Simó, mare del nuví. Van passar la nit de noces al lloc de Ses Arenes, de la família Simó.

La contraportada pertanyia a la secció “Pàgina Menorquina” que elaborava el doctor Pere Hernàndez Sastre i parlava del topònims menorquins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.