Vuit joves inicien un nou projecte SOIB Jove Formació i Ocupació “Joventut al poder” de l’Ajuntament de Ciutadella Aquest projecte es duu a terme a proposta de l'Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació

El passat 15 de desembre de 2022, vuit alumnes treballadors començaren la seva contractació amb l’Ajuntament de Ciutadella a través del projecte SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ “Joventut al poder”.

Actualment, compaginen la formació del certificat de professionalitat de nivell 3 “Informació Juvenil” amb el treball efectiu en diferents programes impulsats per l’entitat i relacionats amb l’àmbit d’estudi del curs.

Aquest projecte es duu a terme a proposta de l’Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació. Aquesta iniciativa és finançada pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb la participació del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), i pot estar cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE).

Aquest projecte té una durada de vuit mesos i amb el mateix, l’ajuntament disposarà d’una radiografia dels principals problemes de la joventut de Ciutadella, fet que possibilitarà prendre mesures futures per resoldre aquests problemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.