Censos d’aus aquàtiques hivernants 2023

Com cada any per aquestes dates, la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) i amb la col·laboració de la Agència de Reserva de la Biosfera de Menorca realitzarà el cens d’aus aquàtiques hivernants i el cens de dormidors d’ardeids a Menorca. En aquesta ocasió les dates triades son: el divendres dia 13 de gener al capvespre pel cens de dormidors d’ardeids i el diumenge dia 15 de gener al matí pel cens d’aus aquàtiques.

Totes aquelles persones que vulguin participar ho poden fer enviant un missatge al coordinador dels censos, en Javi Méndez, a través de correu electrònic  (xabiermendez@hotmail.com ) o a través del telèfon 672 09 58 12. El coordinador dels censos es posarà en contacte amb vosaltres per informar-vos de quina zona fareu, amb quines persones anireu… Tots els participants es repartiran en grups, sempre amb ornitòlegs de la SOM amb experiència en censos a cada grup i se’ls assignarà una zona humida, a ser possible del seu municipi.

Recordar-vos que com cada any el mateix diumenge dia 15, després del cens, la SOM organitzarà un dinar amb tots els participants i simpatitzants de l’entitat que vulguin venir i on podrem conèixer de primera ma com ha anat el cens a totes les localitats i passar una bona estona. Aquest any la trobada serà a “Sa Posada del Toro”, a Es Mercadal.

La gent que vulgui apuntar-se o saber el preu i/o menú del dinar ho pot fer a traves del següent correu electrònic (Emili Garriga): somdemenorca@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca