Cuina d’aprofitament amb Sívia Anglada

La cuinera Sílvia Anglada

El dissabte 21 de gener, el Museu de Menorca ha organitzat un taller on podem aprendrem a cuinar amb productes de proximitat tot aprofitant els aliments per treure’n el màxim profit  sense malbaratar-lo.

Sílvia Anglada, cuinera del restaurant es Tast de na Sílvia, ens proposarà idees per treballar matèries primeres i fer rebost.

DADES

  • Dissabte 21 de gener, a les 11h
  • Durada: 1 hora i 15 minuts
  • Públic: Tots els públics
  • Preu: Activitat gratuïta (El cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca.)
  • Es pot sol·licitar el servei de llenguatge de signes (LSC) amb una setmana d’antelació (en col·laboració Fundació per a persones amb discapacitats de Menorca).
  • Totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través del següent formulari, el mail activitats@museudemenorca.com o cridant al 971 350 955.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.