Confirmada la reunió del Comitè de Patrimoni Mundial el 24 de gener En aquesta nova trobada que se celebrarà a París es posarà data i lloc per a la celebració del 45è Comitè de Patrimoni Mundial de la UNESCO, on es decidirà el futur de Menorca Talaiòtica

Naveta des Tudons. Foto: Consell Insular de Menorca
El proper 24 de gener se celebrarà a París una nova reunió del Comitè de Patrimoni Mundial de la UNESCO. En aquesta trobada, tal i com es va acordar a la darrera reunió extraordinària del passat 12 de desembre, es posarà data i lloc per a la celebració del 45è Comitè, on finalment es decidirà el futur de la candidatura de Menorca Talaiòtica.
Des del Consell Insular de Menorca es mostra plena satisfacció pel desbloqueig de la situació ocasionada per la guerra d’Ucraïna, i es vol traslladar un missatge de felicitació a la comunitat internacional per haver trobat una solució de consens.
El vicepresident i conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, ha valorat molt positivament aquest pas, transmetent confiança en la resolució positiva de la candidatura de Menorca Talaiòtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.