Setmanari El Iris del 10 de gener de 1948

El Setmanari El Iris del 10 de gener de 1948 es parlava de la festivitat de sant David, patró de la Capella Davídica i dels actes celebrats per a la seva commemoració. La Companyia Espanyola de Sarsuela s’acomiadava del públic ciutadellenc amb la representació al Teatre del Cercle Artístic de l’obra “Don Gil de Alcalà”. El notari Nicolau Verdaguer publicava un article sobre el testament de Francesc Cambó, el polític honrat.

El dia primer de gener rebia les aigües baptismals els fillet Carles Valera Cortès, fill de Joan Valera Jover i Antònia Cortès Cavaller. Van ser els seus padrins Ignasi Valera Jover i Clara Valera Cortès, la seva germana.

El Ciutadella i el Minerva anaven pujant a la lliga de Menorca i es trobaven a un sol punt del líder, l’Alaior.

Ciutadella havia viscut amb intensitat l’arribada dels Reis d’Orient que s’havien allotjat a l’oratori dels salesians i havien repartit nombrosos regals a tota la població.

Falange havia organitzat un concurs de nadales.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca