Cs Maó lamenta que “un any més” desapareguin les llaçades amb la bandera espanyola de l’ofrena a Alfons III que va fer dissabte Marisa Pons: "És d´un anacronisme injustificable seguir vinculant la bandera espanyola a una ideologia determinada o a l´època predemocràtica".


La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Maó, Marisa Pons, ha lamentat avui que “un any més” hagin desaparegut les llaçades amb la bandera espanyola de l’ofrena al rei Alfons III que la formació liberal va realitzar dissabte passat en record de la reconquesta de Menorca.

Pons ha subratllat que “es tracta, una vegada més, d´un atac sense sentit a uns símbols que ens representen a tots, també als qui treuen aquestes banderes”, ha apuntat Pons, per a qui “si no se sentissin al·ludits per la bandera espanyola , no la traurien”.

“És d’un anacronisme injustificable continuar vinculant la bandera espanyola a una ideologia determinada oa l’època predemocràtica, ja que s’assenta a la pròpia Constitució, que és alhora símbol de la voluntat democràtica dels ciutadans d’aquest país”, ha conclòs Pons .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.