Licitació de la redacció del projecte d’habilitació d’un aparcament a Sa Tanca a Sant Lluís

L’Ajuntament de Sant Lluís ha obert la licitació de la redacció del projecte per a habilitar un aparcament públic a la segona planta soterrani de l’edifici de Sa Tanca. Aquest encàrrec ha de servir per definir quines actuacions són necessàries per a adequar l’espai de 5.070 metres quadrats de l’immoble ubicat a la planta -2 i també els accessos i sortides.

Quan es va adquirir l’edifici a l’octubre de 2021 i es va obrir el debat sobre els usos de l’edifici, el primer gran punt d’acord fou que s’havia d’aprofitar la capacitat de la segona planta per a incrementar les places d’aparcament disponibles a un punt estratègic del municipi, ja que es troba a l’entrada del nucli urbà a l’arribada des de Maó. Açò s’afegeix al fet que, segons s’explica a l’informe raonat de la necessitat del contracte, que «una vegada s’ha fet la redacció dels projectes executius per tal de reurbanitzar i reordenar els carrers del casc antic del nucli urbà de Sant Lluís, i s’han iniciat les obres de rehabilitació del carrer Sant Jacint, s’evidencia la manca i demanda d’aparcaments a la zona».

La redacció del projecte té un cost màxim de 12.880 euros (IVA exclòs), i el termini d’execució del contracte previst una vegada adjudicat és de dos mesos. Una vegada es disposi d’aquest projecte, es coneixerà quin és el cost de l’actuació planificada, intervenció per a la qual des de l’equip de govern ja s’ha fet una sol·licitud d’ajuda econòmica a través dels fons europeus.

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins el dia 27 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.