Baleària aposta per les aliances amb creadors de contingut per sensibilitzar sobre la importància del turisme sostenible La naviliera ha reunit a Fitur 'influencers' i 'travel bloggers' per quart any consecutiu per estrènyer llaços amb els seus principals prescriptors en xarxes socials

La naviliera Baleària ha organitzat aquest dimecres a Fitur un acte amb blocaires i creadors de contingut, que han conversat sobre com les xarxes socials poden incentivar el turisme sostenible i inspirar els usuaris a l’hora de planificar un viatge. Amb el títol de Viatgers Sostenibles, l’esdeveniment també ha servit per consolidar la relació de la naviliera amb els principals prescriptors en xarxes socials.

«A través de les diferents plataformes d’entreteniment, des de Baleària busquem promoure un turisme sostenible i responsable. Amb el contingut publicat, volem inspirar la comunitat a l’hora de fer un viatge, donant a conèixer el nostre compromís mediambiental», ha explicat Pilar Boix, directora de Comunicació de la naviliera. Baleària és un referent en sostenibilitat gràcies a la seva aposta pionera per una mobilitat ecoeficient impulsada per energies més netes i respectuoses amb el planeta per avançar en la descarbonització.

La naviliera busca promoure el rumb verd amb l’ajuda dels seus col·laboradors en xarxes socials. Al llarg de l’any, Baleària aposta pels creadors de contingut com a prescriptors dels seus valors, generant contingut de qualitat en diferents plataformes i formats. Així, els col·laboradors mostren a la comunitat que és possible viatjar i tenir una gran experiència a bord, alhora que es té en compte la cura del planeta.

A la xerrada hi ha participat Javier Clemente, educador ambiental del perfil Tots Som Reciclatge. Clemente, que va ser premiat com a Millor Educador Digital d’Espanya en conscienciació mediambiental, anima els usuaris de les seves xarxes socials perquè, com ell, puguin contribuir a millorar la seva sostenibilitat a través de petits gestos a la vida diària.

Els assistents han pogut descobrir quins són els principals desafiaments mediambientals a què s’enfronta la societat i com es pot viatjar d’una manera més sostenible per reduir els impactes a l’entorn. Per això, els participants han rebut consells per posar en pràctica en les diferents etapes del viatge (transport, allotjament, lleure, generació de residus…) per convertir-se en viatgers sostenibles.

Al final de l’acte, s’ha realitzat un taller de joguines reciclades de la mà de l’artesà Juan Cabrera del projecte Planeta Tapón, dins del marc de la darrera campanya de Baleària, La Juguetería del Mar. Una iniciativa en què es combina el foment del reciclatge i la protecció de les espècies marines en una col·lecció de més de 120 joguines sostenibles elaborades artesanalment a partir de plàstics recollits tant al mar i al litoral, com de materials reciclats procedents dels vaixells de la naviliera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca