Ciutadella celebra Sant Antoni amb plena normalitat

Aquest any s’ha recuperat la normalitat i els Tres Tocs s’han tornat a fer a la plaça de Ses Palmeres, de la mateixa manera que  s’ha pogut recuperar la tradicional Fira de la plaça de Sant Antoni, davant l’Hospital Municipal, amb set paradetes de dàtils i taronges.

Hi ha hagut força música, amb els concerts d’El Cairo i de The Swing Crusaders, amb ballada de Lindy Hopeper i també s’han organitzat activitats infantils i per a tota la família, a càrrec de Bota i Juga.

El dilluns dia 16, el Saló Gòtic de l’Ajuntament tornà a obrir les portes després de les obres de millora, amb l’acte institucional de Sant Antoni i el pregó de la Diada, a càrrec del Sr. Jordi Pons Mercadal, arquitecte.

A la processó hi van participar com a cavallers, Juana Maria Pons Torres, Mª Jesús Bagur Benejam i Guillem Bosch Llufriu. El recorregut va transcórrer amb normalitat, sortint de la Catedral a les 12 h i amb el recorregut tradicional: Carrer del Roser, carrer del Santíssim, Portal d’Artrutx, plaça d’Artrutx, Av. Conqueridor, Av. Constitució, Plaça Alfons III.

Enguany, la regidora encarregada de donar els Tres Tocs ha estat la 1ª tinent de batlle, Noemí Camps Vilallonga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.