Èxit de la campanya “Apadrina una carta, apadrina una il·lusió” 97 padrins i padrines ajuden a fer arribar la màgia de la Nit de Reis a 117 infants desvalguts a Ciutadella

La iniciativa «Apadrina una carta», promoguda per Creu Roja i estalonada per l’Ajuntament de Ciutadella, ha permès aquest any que més de 117 infants desvalguts de Ciutadella hagin rebut un regal la Nit de Reis. Açò ha estat possible per la col·laboració de 72 padrins i padrines, que s’han fet seva la carta de desitjos que aquests infants van escriure i van entregar a la seu de Creu Roja. De fet, molts padrins i padrines han assumit més d’una carta, per fer possible així ajudar a un nombre major de persones. A part, 25 padrins més van fer donacions de jocs a fillets i filletes que no havien escrit cap carta.

A més de la col·laboració ciutadana anònima, destaca la participació del Club Gimnàstic Ciutadella que, conjuntament amb alumnes de Salesians (Calos), van fer una recollida de joguets nous o seminous. Així també ho van fer els Bombers de Ciutadella. Per la seva part, a la Piscina Municipal, de la mà de Biosport es van recollir 300 euros per a la compra de joguets nous i, finalment, 30 fillets participants del Campus de vacances de Nadal del Club Atlètic Ciutadella van fer una donació d’un regal nou o semi nou.

L’Ajuntament de Ciutadella valora molt positivament el paper dels padrins i padrines de les cartes, que han aportat molt més d’allò que es plantejava a la campanya, i que han ideat regals molt treballats i entregats amb molta il·lusió. També s’ha d’agrair de manera molt especial aquesta iniciativa i la feina de Creu Roja, que amb 10 voluntaris i una persona tècnica, han aconseguit fer arribar la il·lusió a llars on la situació és complicada i a donar resposta a una necessitat social a través de la implicació ciutadana, tot un exemple de ciutat educadora.

Finalment, també cal donar les gràcies a tots els ciutadans, ciutadanes i empreses que han col·laborat en una campanya que ha fet possible fer realitat les il·lusions d’uns infants i famílies que travessen moments de fragilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca