Menorca Talaiòtica - Unesco

Borrell defensa que cal armar Ucraïna perquè el país “prengui la iniciativa” i “trenqui fronts” abans d’un nou atac rus L'alt representant de la UE vol evitar la victòria russa per impedir que Ucraïna es converteixi en un estat "titella"

Albert Cadanet/Brussel·les – L’alt representant de la Unió Europea, Josep Borrell, ha defensat que cal continuar reforçant militarment a Ucraïna, no només per evitar l’avenç militar de Rússia, sinó perquè el país “prengui la iniciativa” i “trenqui fronts” abans d’una nova ofensiva russa que s’entreveu “potent i sagnant”. Així s’ha expressat aquest divendres a Madrid, durant l’entrega del premi Nova Economia Fòrum 2022, qui ha subratllat la importància d’evitar la victòria russa per impedir que Ucraïna es converteixi “en un estat titella”. Les paraules de Borrell arriben en un moment en què l’OTAN i països aliats estan discutint un nou enviament d’armes i artilleria pesant a Ucraïna -entre ells els tancs alemanys Leopard 2-, per guanyar terreny a l’exèrcit del Kremlin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.