El fiscal general de l’Estat entén que la reforma del Codi Penal cobreix qualsevol “espai d’impunitat” del procés Álvaro García defensa que el delicte de desordres públics agreujats és aplicable als líders independentistes

ACN/Madrid – El fiscal general de l’Estat, Álvaro García Ortiz, discrepa amb el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena sobre l’aplicació del delicte de desordres públics agreujats als líders del procés independentista català. “Nosaltres entenem que no hi ha espais d’impunitat, que aquests espais es poden omplir a través de l’aplicació dels tipus penals que queden després de la derogació de la sedició”, ha afirmat l’alt càrrec de la Fiscalia en una atenció als mitjans. García ha defensat d’aquesta manera el recurs dels fiscals del procés a l’escrit de Llarena on demana l’extradició de Carles Puigdemont només per malversació.

“La vocació de la Fiscalia és sempre cobrir qualsevol idea, qualsevol espai d’impunitat que es pogués suggerir i per això hem fet aquest recurs”, ha afegit el fiscal general de l’Estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.