Presentació del programa de cursos de la XXVII Universitat Internacional de Menorca – Illa del Rei (UIMIR)

Aquest divendres s’ha presentat a l’Ajuntament de Maó el programa de la XXVII Universitat Internacional de Menorca – Illa del Rei (UIMIR), que s’inaugurarà avui divendres amb el curs “Arquitectura militar i defensiva a Menorca: una visió al llarg del temps”.

L’edició d’enguany constarà de vuit cursos, repartits de gener fins a novembre, que tractaran sobre patrimoni material i immaterial, turisme i empresa, gènere i gastronomia, botànica i salut, mitologia i constel·lacions, i prospeccions geofísiques.

Els cursos que ofereix la UIMIR sorgeixen de les propostes de les entitats organitzadores i col·laboradores intentant respondre a les demandes de la societat en general, i menorquina en especial. A més, com a novetat, els cursos formen part del Passaport Cultural de la UIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca