Contractació de cinc persones per fer tasques de suport als centres d’educació infantil de titularitat municipal a Ciutadella Aquest projecte està promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals per un import de 61.715 €

Aquest mes de gener, el Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella ha iniciat un projecte de SOIB reactiva 2022 amb la contractació de cinc persones per fer tasques de suport als centres d’educació infantil de titularitat municipal, durant sis mesos.

Aquestes cinc persones ajudaran a les escoles infantils municipals durant aquest curs escolar en les tasques addicionals que s’han assignat als centres d’educació infantil a causa de l’aplicació de la LOMLOE. La intenció d’aquest projecte és ajudar als centres i a les famílies a poder complir totes les tasques addicionals que s’han de realitzar per aconseguir aplicar la nova normativa educativa aprovada.

Aquest projecte està promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals per un import de 61.715 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca