Menorca Talaiòtica - Unesco

L’Ajuntament de Ciutadella anima a la ciutadania a participar del Carnaval 2023 Aquest any es recupera la normalitat en tots els actes i la temàtica escollida és la dels personatges d’animació

L’Ajuntament de Ciutadella prepara els últims detalls del que serà un carnaval 2023 que recupera la plena normalitat. Després dels darrers anys afectats per les cancel·lacions i les restriccions provocades per la pandèmia, finalment es podrà gaudir d’una festa plena i amb totes les activitats i costums prèvies.

Tant la decoració de la ciutat com la rua de carnaval giraran entorn a la temàtica dels “dibuixos animats”, que permet una àmplia quantitat d’idees per a disfressar-se en grup o de forma individual.

En aquest sentit, des del consistori es vol recordar que la ciutadania i entitats disposen fins al dia 27 de gener a les 14 h per inscriure’s a la rua municipal. Tan sols hauran de lliurar el full d’inscripció complimentat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de l’Ajuntament de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.