Carme Martí porta Els núvols a Ciutadella Els núvols es presenta el dissabte 28 de gener a les 19 h a la llibreria vaDllibres

Els núvols és l’experiència d’una mare amb un fill que neix amb una cardiopatia pediàtrica. Aquest és el punt de partida d’una història plena de vida que tracta sobre la fragilitat i els lligams que ens uneixen. L’autora, que ha dedicat gran part de la seva obra a la recuperació de la memòria històrica, en aquest cas ha fet una feina de documentació a partir de més d’un centenar d’entrevistes a cardiòlegs, famílies, psicòlegs, pacients, infermers. Un procés de treball dur i emotiu que li ha permès extreure el material sensible que alimenta el llibre.

A través d’Els núvols el lector escoltarà diferents veus a cada capítol i navegarà entre el dolor, l’amor i l’esperança.

La presentació està pensada com una tertúlia i compta amb la participació del crític literari Eduard Riudavets, també amb la col·laboració de l’editorial Amsterdam Llibres i l’organització i dinamització de la llibreria vaDllibres de Ciutadella de Menorca que comença així les seves activitats literàries d’aquest 2023.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.