La Policia Nacional deté “in fraganti” el responsable d’un robatori en un establiment del centre de Ciutadella Tots els objectes van ser recuperats i tornats als seus propietaris

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella van detenir el dia 20 de matinada un home espanyol i de 48 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Al telèfon d’assistències del 091 va entrar una trucada en què es comunicava d’un robatori en un establiment del centre de la ciutat, i per això els agents es van dirigir al lloc.

Un cop allà, aquests van poder observar com un home sortia del mateix carregat amb material i amb la cara tapada, donant-li l’alt en aquell moment amb la finalitat de comprovar les pertinences que portava.

Els agents van poder comprovar que els objectes que portava havien estat sostrets de l’interior de l’establiment, així com part d’ells ja havien estat carregats al vehicle del detingut.

És per aquests motius, i per això els agents van procedir a la detenció de l’home, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.