Vuit candidats per dirigir l’Agència Menorca Talaiòtica El Consell Insular de Menorca publica l’edicte amb els noms dels professionals que s’han presentat a director/a de l’agència

Foto: CIME
El procés de selecció del/la director/a de l’Agència Menorca Talaiòtica continua el seu curs amb la publicació de l’edicte amb els noms dels vuit candidats que s’han presentat.
Les principals funcions que haurà de complir el candidat/a guanyador/a són: dirigir i gestionar l’Agència Menorca Talaiòtica perquè compleixi i assoleixi els objectius que li atribueixen els seus estatuts, i garantir la coherència d’aquesta gestió amb els requisits de la inscripció de Menorca Talaiòtica a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.
La durada del contracte com a director/a de l’agència serà de cinc anys, condicionada a l’avaluació permanent i no vinculada al mandat del Consell Rector.
L’Agència Menorca Talaiòtica constitueix l’organisme a través del qual es canalitzen i es coordinen totes les actuacions i mesures que afecten la gestió del bé i la conservació del seu valor universal excepcional, especialment les incloses en el Pla de Gestió de Menorca Talaiòtica.
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.