Actes 8 Març

Els tallers mecànics es veuen perjudicats diàriament pels retards de la ITV La problemàtica amb el servei de la ITV no és una incidència puntual

Itv

Des de fa tres anys l´Associació de Tallers de l´Automòbil de Menorca està posant sobre avís a la Conselleria de Mobilitat del CIMe de diverses incidències amb relació al servei de la ITV.

Els tallers mecànics són els que pateixen més les conseqüències de no disposar d’un sistema d’inspecció àgil, dotat del personal suficient i de les instal·lacions necessàries. Doncs que els professionals del sector de l’automoció acudeixen diàriament a les instal·lacions de la ITV per passar les revisions corresponents dels vehicles dels clients.

En aquests moments el temps d’espera per sol·licitar una cita continua sent superior a dues setmanes, ia això se li afegeix els retards del temps de demora a les pròpies instal·lacions de les ITV que cada vegada s’allarguen més o fins i tot de vegades es cancel·len el mateix dia cites pel llarg temps de retard que porten els operaris acumulats de les cites prèvies.

A més, en el cas de les instal·lacions de Ciutadella en disposar només d’una línia en funcionament amb un únic fossat retarda molt més el procés, i si hi ha qualsevol incidència es bloqueja el servei. Aquesta situació és insostenible per als tallers, no és una incidència cada any, sinó diàriament. La realitat és que no s’està prestant un bon servei, i aquesta situació ja resulta insostenible per als tallers que han d’assumir el sobrecost que se’n deriven de les incidències.

Sorprèn enormement al sector de tallers haver conegut a través dels mitjans de comunicació que des del Consell s’indiqui que si no tenen temps de preparar els plecs per a un nou concurs es prorrogarà el contracte existent. Des del 2021 aquesta Associació ja va plantejar la preocupació del col·lectiu.

El president de l’Associació, Juan Capella Florit, ha sol·licitat a la consellera de Mobilitat, Montse Morlà mantenir una reunió per tractar novament possibles accions que millorin el servei i facilitin la feina als tallers mecànics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.