Alaior tanca la seva participació a FITUR 2023 amb gran èxit

Aquesta era la tercera edició en la qual l’Ajuntament participava amb estand propi a la segona fira de turisme més important del món, gràcies al finançament per part de 17 empreses del municipi que han assumit tots els costos relacionats amb la participació en aquesta fira.

Els directors i gerents representants d’aquestes empreses que han estat presents durant tota la setmana a la fira coincideixen que la presència del municipi amb estand propi ha estat tot un èxit, que s’ha aconseguit consolidar i que de cada any és més positiva, gràcies, a banda de les reunions que es mantenen amb operadors turístics i agències especialitzades, a les activitats que l’Ajuntament organitza a l’estand, com show-cokings, xerrades o el Dia d’Alaior. Hi ha una gran satisfacció entre les empreses pels bons resultats obtinguts a Fitur.

José Luis Benejam, alcalde d’Alaior, ha volgut agrair el suport de totes les empreses que han participat i finançat la iniciativa, remarcant que és molt positiva per a tot el municipi. «Que Alaior, i en general Menorca, viu del turisme, és una realitat. Moltes empreses i persones depenen de que venguin turistes, i des de l’Ajuntament feim feina perquè això continuï sent així. Hem treballat intensament aquesta setmana per continuar donant a conèixer Alaior i les seves urbanitzacions amb l’objectiu que de cada vegada venguin més visitants».

Centenars de persones, nombrosos representants públics nacionals, autonòmics i insulars, personalitats del món de la cultura, així com mitjans de comunicació i operadors turístics han passat per l’estand per conèixer tots els atractius amb els quals compta Alaior.

Durant els cinc dies de fira, Fitur ha congregat un total de 222.000 assistents que representen un creixement del 99,6%, gairebé el doble que el 2022.

S’han comptabilitzat 136.000 professionals, que representa un creixement del 68% i 86.000 visitants estimats després del tancament de les dues jornades de públic (dissabte i diumenge), que pràcticament multipliquen per tres la dada de l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.