José Luis Benejam es reuneix amb l’Associació de Veïns de Cala en Porter

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, juntament amb el regidor d’Esports Rafel Quintana, el regidor de Brigades Txiqui Arévalo i la regidora d’Urbanitzacions Mari López, es reuniren amb l’Associació de Veïns de Cala en Porter, amb la seva nova presidenta al capdavant, María Dolores Hermida.

Durant la trobada el batle els va comentar com es troben alguns dels projectes que l’Ajuntament té previst desenvolupar a Cala en Porter. D’altra banda, l’Associació va traslladar al batle diferents propostes per seguir millorant la urbanització així com activitats que l’Associació té previst fer també.

José Luis Benejam va aprofitar la reunió per tornar a donar l’enhorabona a Maria Dolores Hermida, nova presidenta de l’entitat.

«Cala en Porter és sempre una prioritat per aquest Ajuntament. Durant els últims anys s’han fet reformes i inversions molt importants i s’han millorat i creat nous serveis a la urbanització», va dir el batle.

Entre aquestes millores s’hi troba la construcció del primer pipicà a la urbanització, de 700 m2, s’ha acabat la reforma del passeig marítim, s’ha asfaltat tota l’Avinguda Central, s’ha obert un espai juvenil a l’edifici del centre cívic municipal, es feren les obres de segellament de l’antiga depuradora, que donava molèsties als veïns i pròximament s’augmentaran un 50% les papereres de la urbanització i es faran les obres de millora de la xarxa de pluvials de quatre carrers.

Cal recordar que l’Ajuntament dóna cada any una subvenció a l’Associació de 10.000 euros per assumir els costos de les activitats que es fan, com per exemple les Festes de Cala en Porter que organitza l’associació.

Tant l’alcalde com els membres de la Junta Directa van reiterar la importància de mantenir aquest contacte permanent i fluid entre l’Ajuntament i l’Associació per poder atendre de la millor manera possible les necessitats dels veïns de la urbanització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.