L’escoleta des Castell obre la segona aula de nadons

Aquest mes de gener ha entrat en funcionament la segona aula de nadons de l’Escola Infantil Es Castell.

La regidora d’Educació, Irene Triay, ha explicat que “durant el primer trimestre ens vam adonar de la necessitat d’obrir la segona aula, i hem fet les inversions necessàries per poder-la tenir operativa al més prest possible”.

Triay també ha mostrat la seva satisfacció perquè “feia anys que no s’obria la segona aula de nadons a l’escoleta des Castell”.

Dues aules per a un total de 15 nadons

Amb l’obertura de la segona aula de nadons, l’escoleta des Castell compta amb dues aules en els tres cursos del primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys).

En total, l’escoleta acull ara mateix 15 nadons. En aquest sentit, Triay ha assenyalat que “les ràtios ens diuen que podem tenir fins a set nadons per aula i extraordinàriament la Conselleria d’Educació pot autoritzar un més per aula. Per tant, podríem arribar als 16 nadons”.

L’obertura d’aquesta nova aula ha implicat un augment d’hores d’una de les educadores, així com la contractació d’una altra treballadora.

També s’ha hagut d’invertir en tot el material de l’aula i s’han comprat bressols, jocs i diferents materials.

Millores al pati

L’Ajuntament va aprofitar les vacances de Nadal per dur a terme les feines de substitució del paviment del pati de l’escoleta.

Concretament, es va canviar l’antic terra de cautxú per gespa artificial, com ja es va fer fa uns mesos al pati d’infantil del CEIP Àngel Ruiz i Pablo.

El cost de l’actuació ha estat de 4.332,47 euros (IVA inclòs).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.