Normativa de lloguer i ús de la Sala Polivalent Es Soleiet a Es Castell

Per a poder llogar la Sala Polivalent Es Soleiet, primer s’ha de telefonar al Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament (Tel: 971 36 51 93) per saber si el dia que es vol sol·licitar està lliure.

La sala només es lloga els dissabtes i diumenges. (No es llogarà les setmanes de Nadal, Cap d’Any i Reis, les tres derreres setmanes d’abril, el mes de juliol o quan hi hagi alguna exposició o activitat municipal).

Una vegada s’ha comprovat que la sala està lliure, s’ha d’emplenar una instància al Registre d’Entrada de l’Ajuntament, amb totes les dades i especificant el dia i la raó.

Una vegada aprovada la sol·licitud mitjançant Junta de Govern, el sol·licitant rebrà una notificació telemàtica.

El cost del lloguer de la sala és de 30 €/dia en el cas de particulars i empreses; i gratuït en el cas de les entitats sense ànim de lucre.

Ús de la sala

El dia abans de la celebració, si és dissabte o dos dies abans si és diumenge, l’usuari ha de passar pel Departament de Cultura i Festes, on es farà un pagament de 80 euros mitjançant targeta (30 de lloguer i 50 de fiança) i recollirà una caixa amb el comandament dels aparells de calefacció/refrigeració i claus del local.

Acabada la celebració, l’usuari ha de portar la caixa amb les claus a la Comissaria de la Policia Local des Castell (plaça de s’Esplanada, 5).

Una vegada l’Ajuntament comprovi que no hi ha hagut cap desperfecte, es procedirà a retornar la fiança mitjançant ingrés al compte corrent de l’usuari.

IMPORTANT

– Una vegada autoritzat l’ús de la Sala Polivalent Es Soleiet, l’usuari es fa responsable de tots els desperfectes ocasionats a les instal·lacions i al mobiliari, incloent finestres, portes i altres elements per les següents causes: danys malintencionats, accidentals o per negligència.

– Els usuaris tindran la responsabilitat d’inspeccionar les instal·lacions i donar el vistiplau per gaudir d’aquestes.

– Qualsevol incidència o anomalia que els usuaris es trobin a l’espai en el moment d’utilitzar-ho, l’hauran de comunicar, mitjançant fotos al WhatsApp del Departament de Cultura (618 38 29 81) a l’inici de la cessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.