El Teatre des Born programa més d’una trentena d’espectacles per començar el 2023

El Born ha donat a conèixer les xifres rècord amb que tanquen el 2022 i l’àmplia programació preparada per a inaugurar el 2023. Us expliquem tots els detalls perquè no falteu a les cites teatrals de Ciutadella!

El Teatre des Born ha tancat el seu segon any d’activitat —d’ençà de la seva reobertura— amb 21.500 espectadors, 3.800 més que en l’any anterior. A aquestes xifres positives se sumen altres nombres rècord en matèria d’espectacles: 139 funcions, prop d’una trentena més que en 2021. Tot aquest creixement augura un 2023 de dalt de tot, anem a veure què ens deparen.

Programació artística per al 2023

Entre la nova programació destaquen grans noms del teatre nacional com el de Blanca Portillo, que interpretaràSilencio de Juan Mayorga; o la companyia La Calòrica que també passarà pel Born amb la peça Els Ocells.

Pel que fa a les noves dramatúrgies s’imposen la trilogia Explica Dansa de Toni Jodar, conferències ballades per apropar-nos a la història de la dansa; l’aclamat Rebota, rebota y en tu cara explota de la performer Agnès Mateu; la cia. de dansa Les Impuxibles o l’increïble circ contemporani de Nueveuno. Així com el teatre d’objectes de El Patio Teatro, amb Conservando Memoria o la proposta KAR en col·laboració amb el Festival Teresetes.

Aquetes són només algunes de les funcions més rellevants, però el programa es resol  amb propostes de companyies de Ciutadella —Tocats pel Teatre i Quina Coverbos!— i de Mallorca — amb el nou espectacle de Produccions de Ferro, amb Toni Gomila, i Primavera de Bèsties de la Cia. Ovnipresents.Aquí s’hi afegeixen fenòmens infantils com El Pot Petit, qui van exhaurir entrades al cap de poques hores; i també mereixen menció especial Tot esperant a Will, ¿Cuando viene Samuel? i La Maleta.

L’univers de la lírica destaca en un programa que aposta per la Gala Lírica Concurs de Cant Joan Pons i per l’òpera La Bohème de G. Puccini, el projecte més ambiciós d’aquesta temporada en col·laboració amb el Teatre Principal de Palma. La música es completa amb el gran mestre del flamenc, Chicuelo, i amb el Menorca Jazz, que enguany programa a Antonio Lizana  i Emmet Cohen Trio.

Aquests mesos trobareu més escena que mai al Teatre des Born! Descobriu els detalls de la seva programació i entrades entrant a www.teatredesborn.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.