Setmanari El Iris del 24 de gener de 1948

El Setmanari El Iris del 24 de gener de 1948 es parlava que les processons de la Setmana Santa a Ciutadella, comptarien amb dos nous passos; un de la confaria de la Pietat, elaborat per Jaume Bagur Arnau, i l’altre de la confraria de la Bona Mort, dels Salesians que representa a Jesús resant a l’Hort de les Oliveres i que en aquell moment s’estava formant, pel que enguany, 2023, celebrarà el seu 75 aniversari. El pas havia estat construït a Olot per Veyveda, Bassols i Casabó.

Altres temes de portada eren l’animada celebració de Sant Antoni, patró de Ciutadella. A la processó hi van participar a cavall els regidors Tomàs Vivó i Antoni Sintes, acompanyats del secretari Joaquim Alique. El regidor més jove, sr. Moll, va donar els Tres Tocs.

S’anava concretant el programa d’actes del 8 de febrer i es parlava de la línia Maó-Barcelona i dels canvis en els horaris i dies de trajectes que no agradaven als menorquins.

Pantalla Ciutadana informava de les obres de millora dutes a terme per la Brigada Municipal al carrer Martorell, com també a Ses Voltes entre el carrer del Seminari i la plaça de la Catedral.

La Companyia Sant Joan Bosco, estrenava el drama teatral “L’home de les dues cares”.

Apareixien dues noves publicacions a Ciutadella, “El Full Diocesà” i “La fulla popular de Monte Toro”, aquesta darrera suplement de la revista “Monte Toro”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.