Ciutadella va reduir en un 11% les fuites d’aigua potable durant el 2022 El percentatge de fuites ha baixat del 32,06% al 24,74%

El servei d’aigües de l’Ajuntament de Ciutadella ha calculat una reducció total d’11 punts percentuals en la disminució de les fuites d’aigua potable del municipi durant el 2022.

Ciutadella compta amb una xarxa d’aigua potable d’uns 140 km d’extensió que anualment són inspeccionats mitjançant diverses campanyes de recerca de fuites per part d’una empresa especialitzada. Una vegada efectuades aquestes comprovacions, el servei d’aigües procedeix a organitzar els treballs pertinents en les canonades d’aigua per tal de resoldre les fuites detectades.

D’aquesta manera s’ha pogut tancar el 2022 amb un balanç positiu quant a l’estalvi d’aigua assolit, fruit d’aquestes actuacions. Si es comparen les dades amb les del 2021, s’ha aconseguit disminuir el percentatge de fuites en més d’11 punts percentuals, passant a reduir les pèrdues d’aigua d’uns 23 m3 per quilòmetre i dia, a 17 m3 per quilòmetre i dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca