El Govern i la Creu Roja signen un conveni marc per a la integració d’activitats de l’entitat en els plans de protecció civil d’Emergències de la CAIB La consellera Garrido i el president autonòmic de la Creu Roja han signat aquest dimarts el document

El Govern de les Illes Balears i la Creu Roja Espanyola a les Illes Balears han signat aquest dimarts un conveni marc per a la integració d’activitats de l’organització en els plans de protecció civil d’emergències de la Comunitat Autònoma.

L’objecte del conveni marc és establir els termes de les actuacions conjuntes per desenvolupar entre l’Administració de la CAIB i la Creu Roja, encaminades a aconseguir una utilització òptima dels recursos humans i materials de la institució enfront de situacions de risc col·lectiu greu, catàstrofe, calamitat pública o qualsevol altra que, a criteri de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, sigui necessària per a la seguretat dels ciutadans.

A la signatura del conveni, que entra en vigor en el moment de signar-se i té una durada de quatre anys, hi han assistit la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i el president autonòmic de la Creu Roja a les Illes Balears, Antoni Barceló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.