21 persones s’incorporen a la feina al Consell Insular amb el programa SOIB Reactiva 2022

Aquest dimarts 31 a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca, els treballadors i treballadores incorporats recentment a les seves noves feines del Consell han rebut la benvinguda de la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, la directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Nati Benejam, i la directora insular del SOIB Menorca, Miriam Cuerva, que els han donat l’enhorabona, els han animat a aprofitar l’oportunitat de feina i han respost també a alguns dubtes laborals.

El nou personal desenvoluparà la seva feina durant 6 mesos – fins a mitjans de juliol – amb els seus diversos perfils de jardineria, bugaderia, administració, medi ambient, forestal i obra pública, entre d’altres. De les 21 persones contractades des del 19 de gener arran del programa SOIB Reactiva 2022, 11 corresponen a la línia 1 que està adreçada a persones desocupades menors de 30 anys, mentre que les altres 10 persones que corresponen a la línia 2, són majors de 30 anys en situació de desocupació de llarga durada.

L’objectiu de la convocatòria SOIB Reactiva 2022 és el foment de l’ocupació per tal de generar oportunitats d’inserció laboral en què les persones joves i les que estan en situació de desocupació de llarga durada puguin millorar l’ocupabilitat mitjançant l‘adquisició d’experiència i la pràctica de competències professionals, així com fomentar i sostenir la contractació de persones que pertanyen a col·lectius que presenten especials dificultats per a l’accés i la permanència en l’ocupació. Aquest programa està promogut pel SOIB i finançat amb fons provinents de l’Estat a través de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals. El Consell Insular de Menorca ha rebut un total de 281.515,77 euros per a desenvolupar aquesta actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.