Aquest dissabte, 4 de febrer, acte institucional de la fundacio des Castell

Aquest dissabte dia 4 de febrer, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament des Castell l’acte institucional de commemoració de la fundació del poble des Castell.

L’acte s’iniciarà amb la benvinguda i el discurs institucional de la batlessa Joana Escandell i continuarà amb la descoberta del quadre d’Antònia Orfila Montañez, que s’incorporarà a la Galeria de Fills i Filles Il·lustres des Castell.

Finalment, l’historiador Marc Pallicer oferirà una conferència sobre els corsaris des Castell.

L’acte serà obert a tota la ciutadania.

Presentació del quadre d’Antònia Orfila Montañez

Durant l’acte es descobrirà el quadre que el pintor Rafael de la Rica ha pintat d’Antònia Orfila Montañez, que s’incorporarà a la Galeria de Fills i Filles Il·lustres des Castell, i es llegirà una breu semblança de l’homenatjada.

‘Històries dels corsaris des Castell’, conferència de Marc Pallicer

L’acte clourà amb la conferència que oferirà l’historiador Marc Pallicer Benejam, que sota el títol ‘Històries dels corsaris des Castell’, explicarà el paper dels corsaris des Castell durant la Gran Guerra Corsària (1778-1782).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.