Actes 8 Març

Els socis de San Crispín fan donació d’una tona i mitja de productes de primera necessitat a Càritas i Creu Roja L’acció ha permès recollir 1.400 euros entre l’aportació dels socis i l’aportació de la pròpia Cooperativa.

Els socis de la Cooperativa San Crispín han fet donatiu aquest matí d’una tona i mitja de productes de primera necessitat a Càritas Menorca i Creu Roja que s’han pogut adquirir gràcies als punts de compra que van cedir voluntàriament per poder portar a terme aquesta acció solidària. Per la seva part, la pròpia Cooperativa ha afegit la mateixa quantitat recollida amb un resultat final de 1.400 euros, que ha servit per poder disposar dels productes que s’han lliurat a parts iguals entre les dues entitats, segons el llistat de prioritats que van passar prèviament.

Aquesta és la tercera vegada que l’entitat posa en marxa aquesta iniciativa participativa de caràcter solidari entre els seus socis, que ha permès recollir un 30% més de punts de compra respecte a l’any passat. Durant tot l’any la Cooperativa col·labora amb aquestes entitats fent de punt de recollida d’aliments però aquesta és una acció que fa tres anys que implica directament als seus socis. “Els socis de San Crispin han demostrat una vegada més que estan disposats a ajudar a les persones que més ho necessiten i és aquest el mateix compromís que tenim des de la Cooperativa” explica Belly Ester, Presidenta de San Crispín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.