Enric Servera i els seus mars trobats a Barcelona

L’exposició “MARS TROBATS” de l’artista ciutadellenc resident a Barcelona,  Enric Servera ens convida a reflexionar sobre la relació entre l’ésser humà i el mar Mediterrani. A través d’una selecció d’obres creades amb restes i deixalles de materials, papers i pintures recollides als tallers del Traç, intervingudes posteriorment amb tècniques de gravat, l’artista ens mostra una visió metafòrica dels paisatges marítims afectats per la contaminació causada per l’acció humana. Cada obra és una crida a la consciència i un recordatori de la nostra responsabilitat de protegir aquest preciós ecosistema.

Cal destacar que, en tres de les obres exposades, s’han utilitzat tècniques mixtes de pintura i gravat sobre tela, i s’hi ha incorporat microplàstics recol·lectats en les costes del Mediterrani, el que evidencia la dimensió de la problemàtica de la creixent presència de microplàstics als nostres mars.

 

Exposició MARS TROBATS del 6 al 17 de febrer al Traç. C/ Paletes 3, Sarrià, Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca