Més de mil persones han visitat la Farmàcia Llabrés des del passat 14 de gener

En només 15 dies han visitat l’emblemàtica Farmàcia Llabrés més de mil persones. El principal referent i un dels pocs testimonis que queden del modernisme a Menorca es va inaugurar el dia 12 de gener, en un acte presidit pel SM El rei Felip VI i la reina Letícia. L’edifici,  propietat de la Fundació Hesperia, ha estat restaurat per aquesta entitat respectant-ne els valors històrics i arquitectònics. S’ha comptat també amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i els equips de restauració s’han fet càrrec de l’important mobiliari original. Amb aquesta actuació, la Fundació Hesperia ha volgut cedir un espai a la Fundació per a persones amb discapacitat, però també ha dirigit l’actuació a la població de Ciutadella.

Els visitants han acudit en grup, de com a màxim 15 persones, i en horaris de 10 a 13 i de 17 a 20 hores els dies laborables, i de 10 a 14 en dissabtes. S’ofereixen gratuïtes fins al 30 d’abril del 2023.

Imatge dels actors que donen vida a la història de la farmàcia des del seu inici, Miquel Seguí Prats, fillet i adult.

La Junta Directiva de Fundació valora les dades molt positivament, per la vessant cultural que suposa retornar l’edifici a Ciutadella, però posant l’accent a l’aspecte inclusiu, un espai sense barreres comunicatives per a les persones amb diversitat funcional. Fundació ha treballat al projecte per aconseguir al màxim l’objectiu d’inclusió: no només adaptar el lloc i la visita cultural als visitants, sinó també preveure la màxima adaptació per a les persones amb discapacitat que hi fan feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca